2 Läs mer >>
Inspirationen svek. Jag hade ingen lust att skriva årsslut och reflektioner, kanske för att jag inte blev visare under 2009. Det är oklart. Nej, förresten, det är säkert att jag inte blev visare under 2009. Hjärnan stängde av sig själv o december, för att surra igång någon gång efter nyår, men jag tror att jag behöver formatera hårddisken. Nu, i slutet av januari 2010, har jag hunnit glömma mina nyårslöften (men jag kan slå vad om att de rör sig om godis, jobb och oavslutad uppsats) och kan konstatera följande saker:
- jag söker alla möjliga jobb i och utanför Uppsala, mest butiksjobb. Har inte hört något än, men har fortfarande en del pengar och gott mod i behåll. Försörjning är bra. Försörjning är ett korttidsmål.
- min nuvarande nemesis (fast jag hatar den inte än) är min ännu oklara uppsats. Den är mitt andra korttidsmål. (hytter med knytnäven i luften)
- jag fixerar blicken på ett långsiktigt mål som jag inte ska tjafsa så mycket om här ÄN.
- just det, jag har ett annat hemligt korttidsmål, som förhoppningsvis hjälper mig till långtidsmålet.
- jag har inte glömt mina vänner eller min familj, det bara verkar så. Förlåt. (Mkt skamsen)
- jag har hört ett rykte om att en del av ABBAs musik finns på hindi, och den tanken är ... obeskrivlig. ABBA på hindi. Hahahaha. A match made in heaven.
- det är inte skönt att ha kontaktlinsen bakom ögongloben. Min lista av djupgående livserfarenheter blir bara längre och längre...

Rapport från Flogsta