0 Läs mer >>
Hörni, nu ska jag tipsa om en blogg till. Och nej, jag är inte teknisk, så ni får klippa och klistra själva:

http://pudding.blogg.se

I övrigt så ska jag susa hem över vidderna, hem mot lilla gråa Katrineholm. Så ni får klara er utan mig ett tag (det blir nog svårt...). 

Ha det gott!

Tips

2 Läs mer >>
Jaja. Kredden går till Tjuvlyssnat.se. Fantastiskt jobb de gör så här i kristider.

En kvartett som inte hittar rätt

Buss, Malmö

Tre äldre kvinnor kliver på bussen.
Kvinna 1: Men vart tog Gun-Britt vägen?
Kvinna 2: Ja, vart tog hon vägen?
Kvinna 1: Där sitter hon ju!


Kvinna 1 går fram lite längre i bussen och petar på en annan äldre kvinna.

Kvinna 1: Oj, det var inte hon.
Kvinna 3: Nämen gud vad konstigt, vart tog hon vägen?
Kvinna 1: Hon kanske blev kvar på stationen
Kvinna 2: Hon stod ju bredvid oss där borta och såg bussen komma.
Kvinna 1: Gud vad märkligt!

Alla kvinnorna tittar tillbaka mot stationen där Gun-Britt verkar stå stå kvar. De fortsätter att babbla på om hur konstigt det var.

Kvinna 2: Hon fick väl hjärnsläpp och kom inte med på bussen.
Kvinna 1: Men nu blir jag osäker, är detta buss nummer 3?
Kvinna 3: Nej, men gud detta är ju buss nummer 32!

Bara en till

0 Läs mer >>
Jag gör som lillsanna och snor följande citat från tjuvlyssnat.se. Eller hur, mamma? :D:


Smärtstillande för hjärtat

ICA, Hässleholm

Ett medelålders par står och packar sina matkassar.
Kvinnan: Du har ont i ryggen, du har ont i knäna, du har ont överallt! Vad ska vi göra med dig?
Mannen: Jag ska kolla på tv.


Mannen haltar iväg mot utgången.

Tjuvlyssnat

0 Läs mer >>
Det är ganska befriande att inte ha någon koll och upptäcka saker långt efter alla andra och sedan börja missionera alla redan frälsta - som när jag upptäckte radion och ugnen för några år sedan. Fantastiskt. Nu har jag upptäckt Alicia Keys. Fantastiskt. 

Replik

0 Läs mer >>
Se här:

(http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=936797,00.html)

GE TILLBAKA MIN JUICE!!!

Uppdatering - Juice-d...

0 Läs mer >>
... och där ser vi UNT:s bil åka förbi - en kvart efter att poliserna stuckit. Ha! Jag har en perfekt Miss Marple-position här, med fönstret utåt gatan och översikt över vem som kommer och går. Förutom att jag sover igenom allting så går ingenting mig förbi. 

Uppdatering - Juice-d...

1 Läs mer >>
*Tung suck*

Vart är världen på väg!

Numera verkar det som att polisen och brandkåren besöker studentmisären i Flogsta åtta dagar i veckan. I Lördags hade någon eldat upp ett brandlarm i ett höghus längre bort på gatan, med full utryckning som följd. Det finns ju så lite att göra om kvällarna för ungdomar numera... Och i natt vid fyratiden hörde jag hur någon eller något slog i marken härutanför. Yrvaket gläntade jag på persiennerna och hoppades att det inte var en till kille som hade hoppat, men jag kunde inte se någonting, och somnade så om igen, djupt och drömlöst. Det var ironiskt, för när jag steg upp i morse och gick ut i korridoren för att göra frukost, så stod alla dörrar på vid gavel; nödutgången till brandtrappan närmast min dörr, ytterdörren, dörren till frysrummet och balkongdörren och jag hade inte ens vaknat (brandtrappan är en mycket gnisslande historia).

Då förstod jag att ljudet jag hade hört troligtvis hade varit när någon hade tagit sig upp på vår balkong och in - exakt hur är oklart eftersom vare sig jag eller den glade kinesen röker och skulle tänkas behålla balkongsdörren på glänt. Balkongen ser ut som en skräpcontainer och följaktligen håller vi dörren väl stängd hellre än att ta reda på skiten. 

Men! Den traumatiska upplevelsen var inte över än! Ödet hade mer förstörelse och sorg i beredskap åt mig.

Den största chocken  - och den värsta -  kom när jag gick in i köket. 

Där stod den, öppnad, på bordet, med min ryska fulvodka liggandes bredvid (som förövarna uppenbarligen hade övergivit - jag kan inte säga att jag klandrar dem) med bananflugorna surrandes runtomkring den gapande öppningen. NÅGON hade druckit upp min FÄRSKPRESSADE APELSINJUICE ! Det var sista droppen! Av MIN juice! 

Argsint och morgonsur började jag svära och viftade runt i luften med en slö förskärare mot imaginära juicetjuvar (det är faktiskt sant - det var innan frukost). Ingenting stulet, ingenting förstört. Utom juicen. Till slut började jag muttrande göra i ordning kaffe och var följaktligen tvungen att lägga ifrån mig kniven, och hade, måste jag erkänna, nästan glömt juice-dramat (man blir lätt avtrubbad av att bo i Flogsta - tyvärr) tills jag för två timmar senare såg poliser jaga över gräsmattan och upp och ned i trapphuset med stressade röster. Två bilar med flera patruller. Det är inte så att jag inte tycker att juice-stöld är allvarligt, men... 

Sedan insåg jag att det nog handlade om något annat (även om jag vidhåller att det är relaterat), och surfade in på UNT:s lokala nyheter för Flogsta-området för att kolla, men det närmaste jag kom 'senaste nytt' var svarta rubriker om att "Björnlokan härjar i Ekeby - kampen mot giftväxterna". Jag får nog behålla min slöa förskärare bredvid mig ett tag till... 


This country is going...

0 Läs mer >>
En grå söndag. Uppsats. Framtidsfunderingar. Nyhetsmigrän och så - High Five! - U2 i Göteborg nästa vecka och - ett leende-  Sardinien i slutet av september. Hoppas ön inte hinner brinna upp tills dess bara... *rynkar ögonbrynen*

Tack till Egoinas mamma (och nej, jag vet inte hur man får in en länk i texten heller) för teknisk support angående bilderna. Ska tillämpa denna nyförvärvade kunskap nästa gång. :D

Uppdatering

2 Läs mer >>

Vattenspegel

0 Läs mer >>

Kung Björns bro

0 Läs mer >>

Grön

0 Läs mer >>

Gul

0 Läs mer >>

Klöver

0 Läs mer >>

Glänta

0 Läs mer >>

Snäcka

0 Läs mer >>

Utsikt