Realist

No reason to feel sorry for yourself, sweetheart
no reason to ask for pity
You might as well stop looking heavenwards, baby,
for no solution will fall down from above and land in your hands
No matter how long you beg for sympathy
No matter much you cry for someone to care
In the end we are all alone
--
Everyone
out of 6 billion people
is alone
I guess there is some kind of justice in that

Kommentarer:

1 Carolina:

skriven

jag håller inte med. Vi är inte ensamma, Gud är med oss hela tiden, men frågan är om vi vill vara med honom och hålla hans bud, älska honom och andra människor. sedan om man bygger murar mot andra människor och avlägsnar sig från dem så känner man mer ensamhet.



det finns lidande överalt i världen och dåliga saker kan drabba vem som helst, ibland kan varken staten eller familjen göra det bättre för oss. Men om flera som älskar varandra uppriktigt håller ihop så är man starkare när vindarna blåser hårt och kallt, är man ensam så faller ens hus som ett korthus.



Allt gott

Carolina

2 Sanna:

skriven

Det handlar egentligen bara om vilken inställning man har, och den förändras. Alla är lika ensamma, på samma gång som ingen är ensam.Är glaset halvtomt eller halvfullt? Det förändras. Alla drabbas av svårigheter på olika sätt, och man kan sympatisera och hjälpa varandra, men till syvende och sist måste man arbeta igenom sitt helvete själv. Fångar som sitter och väntar på dödsstraff till exempel. De måste själva sitta ut straffet, men många menar att de sympatibrev som ofta kommer ifrån omgivningen utgör en värld av skillnad för fångarna. De gör att de inte känner sig så ensamma.



Kommentera här: